Cit
Mít tak šaty
z květů lesa..
Být větrem co zpívá si.
Vzlétat..klesat nad nebesa
I když je špatné počasí..
Mít tak šaty z květů lesa
v náručí mu usínat..
Hladit líbat dlaně stromů
sedět nebo jen tak stát.
Mít tak šaty z květů lesa
brány své zas otevřít..
V lukách spát a rosou ranní
pohladit ten krásný cit.
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, enigman, Amonasr, jitoush
Komentáře (4)
Komentujících (4)