Chci dojít až tam
kde Slunce k spánku uléhá
Chci poznat svět
kde jeden na druhého spoléhá
Chci aby se smály Tvé oči
jak malému děcku na kolotoči
Nechci vidět Tvé srdce strádat
budu Ti jen sítě štěstí spřádat
Chci pokorně svou hlavu klopit
v Tvém náručí se denně topit
Ano to chci ...