Stojím před Tebou
tiše prosakující
skrz prostor a čas
v místě o kterém
já jediná vím
Tam míjím se
s Tvým pohledem
když mizí
v nedohlednu
Vysoko nade mnou
se snoubí už jen
obzor s hvězdami
a za ním kreslí tma
paprskem touhy
Tvůj stín...