Kizomba je jedním z nejpopulárnějších stylů hudby pocházející z Angoly. Vychází z hudebního stylu Zouk a většinou je zpívaná v portugalštině. Tento žánr hudby má romantický nádech spolu s africkým rytmem. Taneční styl kizomba je také známý tím, že je velmi smyslný.
smyslný - erotický - svůdný - vzrušivý
když se k němu přiblížila
zašeptala
"...to dáme..."