Na cestě od srdce k srdci
Anotace: Zamilovaní bývají slepí jak krtci
Na cestě od srdce k srdci
Na cestě od srdce k srdci,
jdou úzkým tunelem, jak krtci.
Hlína je kyprá a měkká,
občas je jen kámen leká.
Nevidí, ale slyší i žížalí pohyb.
Jsou na cestě, o tom není pochyb.
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)