Anotace: ...
Životem jdu, co noha nohu mine,
zas naboso kráčím trávou sama,
když v údolí mlha se rozplyne,
uvidím Tebe, jít dolinama.
Jen s Tebou mi zase září oči,
jen s Tebou cítím touhu žít,
jen s Tebou se svět stále točí,
jen s Tebou nepotřebuju pít.
Vždyť jsi mé světlo, má naděje,
můj sen, o kterém se mi nezdá,
ač i bez Tebe svět stále je,
nejsem to já, ta bezstarostná.