Síla neznámá
Překráčení porozumění VYVOLÁVÁ
Král z Pávích zahrad.
Tichem,
smrtícím probuzením
beze křiku a posedlostí.
Neskonale RÁD.
Odepnutá křídla mrazivé vášně
snáší se padlým andělům v chřtán.
Zaplněni rozkoší po okraj - dokořán.
Horkost plamene, temný dech .
Hroutí se nezkrocená touha.
Rozpíná se do sebe.
Odevšad nikam.
Zrozeni - Nebem co nezebe.
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Jin&Jang, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)