V zaru zitrejsich ran
Prisel jsi a zase odesel,
pises... neumiram,
co kdyz vsak umiram ja?
Tou touhou zazit to,
co jiz neni,
vse se meni,
od nedele do pondeli,
kazdym snem.
Zivot plyne s udery beatu,
zaspava vsak v ramci dvou svetu,
odlesk me duse meni se suse,
ztraci se v zablesku,
vcerejsich dnu.
Nechci tu samotu,
tu vlezlou couru,
chci citit sebe,
vedle Tebe,
v plaminkach nehy,
v zaru zitrejsich ran.
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Lioness, Nikita44, Petbab, Jort, Mácha
Komentáře (6)
Komentujících (3)