Tajné psaní
Anotace: Pro tu, kterou miluju
Kdo já jsem a píši tobě
Dotaz si budeš pokládat
Nedělám to kvůli sobě
Tvé a mé srdce poskládat
V jeden harmonický celek
A nasadit tomu korunu
Když ve večeru při úplňku
Říct jak strašně moc tě miluju
Tvé vlasy, zuby, smích
To všechno se krásné zdá
A doufám, že tvé ruce smím
Přikrýt pokrývkou ze zlata
Přečteno 650x
Tipy 4
Poslední tipující: Laven De Brig
Komentáře (0)