Anotace: rozeznělé
*
když
srdce rozechvělé
přivádíš k
něžnostem ženy
virtuos
kladoucí prsty do strun
a ony zní
vibrují
vesmírem lásky
polapeny
harmonie něhy
nepopsatelné souznění
ani svět starostí je nepřekřičí
znělé a sílící
smíchem
tou radostí
tvoříc
nové a neznámé
světy v nás
pak chvějivé světlo hvězd
odráží se
v Tvých očích
zas
*
...nestíhám tady čísti....mám toho hodně,ale po kousíčkách se vracím....
.....a když mě má Múzka/snad jen na čas/opustila,tak se kochám kolkolem.
Gábi,jsi básnířkou frekvencí života......Ji./úsměv/....Teď se učím já...
16.05.2016 21:32:44 | jitoush
Krásná...ještě nedoznělá,nechala bych se znovu rozeznít, hned...:)
14.05.2016 10:15:19 | Dreamy
Tvé přání bylo vysloveno...a víly umí prosit za to, aby byla lidská přání vyslyšena...Dreamy, udělala jsi vše aby se naplnilo, přijde k Tobě brzy :-*.
14.05.2016 10:24:25 | Malá mořská víla