Rty pomaluji
cukrovou vatou
se špejlí pojedu
od brady dolů
a budeš mě mít
celou nahou
na pupíku zastavím
začárám ti stop!
až mi odpovíš
dej se do hledání
mých top
skrytých míst
v hlubinách úniku
tajemství smotaných
do klubek výkřiků
kdy tolik chci!
zaplést se do tvé vůně
jsem její odraz v kůži
divoká
" Chloé"
U téhle se krásně zapalují lýtka a červenají tváře ;) To jaro dnes voní nějak smyslněji.
17.05.2016 19:44:25 | Dsmi
Páni paráda...hmmm víš jak přivést do extáze...:-)
17.05.2016 16:57:28 | Mácha