Tlukot perutí překryl hluk z ulice
v divokém rytmu bijí a bijí.
Snad chtějí uniknout
v panice
temnotě ve které žijí.
Roztáhnout křídla
cítit sílu větru
opřít se o něj
směle vyrazit
nechat se unášet
vyprávět světu.
Chci jenom žít
nechci se zastavit.
Ta bílá holubice
sedává před oknem na věži
vrací se ke mně nocí za úsvitu.
Těžko tomu lze uvěřit.
Touha ukrytá v okamžiku
když natáhnu ruku s pšenicí
ona mne pohladí
zazpívá píseň blahobytu
pak ale křídly zase udeří.
Rozvíří prach
křídla opět bijí
mé srdce tluče na poplach!
Zůstaň tu se mnou
ještě aspoň chvíli!
Že už se nevrátíš,
to já má strach!!
Na kočky jsem alergický, doma tudíž nemám toho škůdce. Ale kolem pořád nějaké potvůrky mlsné běhají.
23.05.2016 12:58:07 | Dsmi