Krásy si pobrala, že to neviděl svět
v hlavě nemáš ni zmatek ni hloupostí změť
Jsi andělem jak tělem, tak duší
neznáš strach z porážky
úsměv je to co tí nejvíc sluší
s ním překonáš překážky
Jsi andělem mým, který má starost snad
však já jsem jiný mám strach a mám hlad
Jsem démonem zakletým
chci rozdávat úsměvy
ty adělem šíleným
nosíc mi úlevy
Chceš změnit podstatu toho čím jsem se stal
to však nejde jsem bez království král
Horník bez dolu
rytíř bez svého meče
kostel bez zvonu
řeka bez vody co teče
Jsem démonem bez touhy ničit a pálit
jsi andělem šíleným, co to nechce schválit
Budu tě milovat platonickou láskou
budu nenávidět tvou andělskou tvář
budu tě zbožňovat, jak Zeus milenku svou
budu tě proklínat jak déšť proklíná žhář
Snad budeš se bát snad rozzlobíš se snad nebudeš mě chtít vidět více
jsem démonem hodným však děsivým ty andělem šíleným sníce
Tebe já potřebuji
třebaže jsem i bez tebe žil
mluv ke mně tišeji
tvůj hlas mi útěchu do žil vlil
Tak končím můj anděli, anděli šílený
že chceš změnit něco, co ke změnění není
..neuvěřitelné... :-) St.
25.05.2016 20:04:17 | tvořilka
Děkuji :)
25.05.2016 20:05:10 | Vyvrženec
... :-) já děkuji.. zasnila jsem se :-)
25.05.2016 20:06:43 | tvořilka
Opravdu šílený anděl..libí se mi ten nápad ;) no milujeme pro okamžik co se nikdy nebude opakovat nikdy nic nebude jako v tento okamžik milování...nenávidíme pro slabost a nesnesitelnost bytí bez druhé půlky která zapadne jak soukolí do hodin a porozumíme možná až na stáří kdy nám už není čas nakloňen chjo promiň ten chaotickej rozbor v 9:32 ;)
25.05.2016 09:28:52 | xoxoxo
Rozbor pravdivý a přeji tak vzdálený od skutečnosti, pro skutečnost, která je jen iluzi. Dekuji :)
25.05.2016 20:04:28 | Vyvrženec