....jujky...to je dobře,že ses zasejc vynořil....a zanechal svou
nezaměnitelnou stopu.......vidím ty "dýchající"bubliny na hladině.....
....Ji./úsměv/...Vitaj opětovně...
27.05.2016 20:30:04 | jitoush
Podivuhodná cesta v bluesovém vagonu. :O) ST
27.05.2016 16:40:34 | Tichá meluzína
Je jen málo básníků tady co dokážou u mě vzbudit nějaké ty city emoce a něco nehmatatelného po přečtení...je to něco uvnitř co mě oslovuje a jak tady né podobně ale s něčím co jde do hloubky zachytí se a nepustí..jsi i ty pro mě dobrý poeta kterého čtu ráda protože vždy najdu něco co osloví a tak to mám já poskládaný v hlavě ;)
27.05.2016 15:36:41 | xoxoxo