Láskování
*
*
Po větru posílám ti psaní,
je plné vůní, bleděmodrých vět.
U cesty stébla trav - já vybrnkávám dlaní
na jejich kla(ve)sy tichý menuet.
A vítr roznese to do všech stran
a tráva u cest bude vyprávět,
že já tvá paní, ty můj pán,
že spolu ochutnáme svět.
*
*
Přečteno 493x
Tipy 22
Poslední tipující: šuměnka, vagness, Dreamy, jitoush, Mácha, Jort, Kapka, Kubíno, ježa, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)