Rozparovač
Otevřela se mi tak jako žádná již dlouhé roky
A já pil z její tůně plnými loky
Holýma rukama nabíral ten mok
Avšak každá krása jednou skončí
I plamen uhnul z jejích očí
A vyschl milovaný pramen
Jistě, že vyschl!
Nikdo nemá tolik krve
Aby ukojil mé touhy
Nasytil mne
Uhasil mou žízeň
Další otevřela mi své srdce
A já opět toužil pít tak prudce
Z otevřených cév
Další krása skončila se náhle
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Křemen, JSJ
Komentáře (1)
Komentujících (1)