Abys neplakal..
... a přece jsi jí zmizel
ač chtěla tě zadržet
ta slova po přívalech
kdy zbývá Bůh a čert
mizející břeh
prosil tě o nocleh
a pískot komárů tě do řek
břehů vpíjel
nedořekls ani slunci střech
protože paprsek
se v letní bouřce svíjel
že vyrval jsem tě světu
abys neplakal
na sníh
na útes kde bys držel
a ty ...
spadl jsi mi do moře
to když moje ruka příliš zchladla
a na čepeli zubilo se protože ..
Bůh ví proč a čert ví kam
slzel jsi a slza neomládla
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Luky-33, Frr, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)