Hlad
Anotace: ..a jak ho zahnat...
Dala bych si Tě na snídani
tu mám ze všech chodů nejradši
a bývá u mě bohatší..
Pak bych Tě trošku poobědvala
po malých kouskách bych si Tě dala
K večeři pozvala bych hosty
aby jsme dojedli ty zbylé kosti...
A v noci v tichém sténání
by zbyli dva co hlad tak zahání...
Přečteno 431x
Tipy 8
Poslední tipující: Marsinka, Frr, lala, Jan Urban, Amonasr, Jin&Jang, Jort
Komentáře (4)
Komentujících (3)