Usínej
do šera oči zavřené
a doufej
že je dožene
světlo
tmou odbarvené do černa
jak láska
klínu nevěrná
usínej
do dlaní chvění ukrytá
předstírej
že vůbec se Tě netýká
když Ti píšu
poslední ze zbytečných mých vět
už není žádný další
svět
nespi
a oči neměj zavřené
když výkřik
tvým tichem se teď rozleje
jsem snílek
tvou duší neposaný list
tak dívej se
a začni mě...
jen číst
Má nějaký důvod ten černý font téměř splývající s pozadím? Pochopil bych ho jednou,třeba jako hříčku korespondující s obsahem, ale jinak je dle mého názoru spíš na závadu.
21.06.2016 07:33:11 | Luky-33