Skládám mlčenlivostí
úlomky tvého obrazu
v jasném odrazu
reklamních výloh
rušné ulice
davy uspěchaných lidí
řady bláznivých prodavačů
čekám na chvíli
dokud oči neuvidí
obrys tvé postavy
ve skle
dívku mých snů
otočím se čelem
vybarvím tvoji krásu
něžně tě oslovím
do kavárny pozvu
náhodu úžasnou
v kouzelném podkroví
kde zastaví se čas
popíjíme kávu bezednou
na bílý papírek
napíšeš rtěnkou
číselný vzkaz
důležitého kroku
zkušenosti se zhostí
ostýchavosti mě sprostí
přinutí jednat
chytím tě za ruku
pohladím po tváři
z pouličního rozruchu
unesu pryč…
https://www.youtube.com/watch?v=wDfRGK6R7BI