Vzpomínání na Tebe bez Tebe
Anotace: a zase jedna vzpomínková...potvůrka
Den tak dlouhý
plný touhy
Vzpomínky na ruce
co po těle se kradou
plují si tak nějak svou vlastní drahou
Vzpomínky na polibky
hluboké až běda
popadnout dech se až nedá
Vzpomínky na vzrušení
v dané chvíli
kdy jsme se k sobě přiblížili
Vzpomínky na Tebe
a zase bez Tebe (bez sebe)?
Přečteno 448x
Tipy 11
Poslední tipující: Eleanor, Marsinka, Bánší, Kapka, lala, Amonasr, Fany, Frr, Miskitka
Komentáře (1)
Komentujících (1)