Spatřila jsem
zlatý písek
na pobřeží snů
kam vylilo své slzy
smaragdové moře
Viděla jsem
životem vyšlapané
pěšínky v nebi
i Fénixe
co povstal z popela
a znovu začal hořet
Cítila jsem
pod nohama
chvění Země
když se proti směru
otočí
Jen jsem si dosud
nevzpomněla
jak chutná láska
při pohledu do očí...