Tančíme v objetí
za letní noci
šeptám ti do ouška
krátké verše
čerstvě vyčtené
ze tvých řas
máš strach
že tvé oči naletí
když láska pečetí
náš vztah
po douškách
zamyká do zajetí
mocné touhy
jako podle sudby
ve víru tónů
pomalé hudby
v záři reflektorů
vzdálené doznívání
půlnočních zvonů
kostelní věže
prozíravé rty
jemně rozlouskly
Popelčin oříšek
prohloubily vášeň
citových rozmíšek
ostýchavost pukla
https://www.youtube.com/watch?v=1smrq4q2-P4
Kukla pukla a ostýchavost se schovala pod rozevlátou sukni :)
06.07.2016 22:15:56 | Philogyny1
Ale, že to někdy trvá, než ta kukla pukne :-D :-).
Děkuji Philogyny :-))
06.07.2016 22:20:17 | Kubíno
...je krásné,když ostýchavost puká.....ta se Ti povedla,Tvá báseň....Ji.
06.07.2016 22:01:05 | jitoush