Anotace: Zkouším polapit tvůj dech
Zkouším polapit tvůj dech
do plastových kelímků
od kávy
.
.
.
V nitru Otavy
.
.
.
v místě
kde se má duše setkala
s tvou
bylo to jako když z vět
se rozsypou
písmena
uvnitř těl
.
.
.
a celý svět mi naráz oněměl...