Děkuji Ti Klásku
žes mi dal svou lásku
byl jsi inspirací
co se ráda vrací.
Děkuji Ti za to
co tu pro nás zbylo
možná to i naše
srdce obměkčilo.
Děkuji Ti za dar
co se skrýval v Tobě
teď mám však pocit
že v ledové jsme době.
Až se jednou časem
horkost k nám zas vrátí
můžem si zas napsat
že se chceme znáti.
Až zas jednou srdce
budou bíti k sobě
budeš se chtít schovat
ve mmě a já v Tobě
ozveme se zase
...........v příhodnějším čase.