TALISMAN
až jednou
bude mi velký obojek
jenž ke všemu pozemskému
poutá moji duši
a já z něj vysmeknu se
vezmu si s sebou na památku
co tobě nejvíc sluší
co drží mě tady při životě
bez čeho bych steskem mřel i tam
tvůj úsměv
když nestřeženě přitulí se ke mně
abych nebyl sám
nic víc bych stejně ani neunes
nerad se ale balím na poslední chvíli
proto se na mě usmívej
už dnes
Praha, 21.7.2016
https://www.youtube.com/watch?v=tccpGP80oik
....jo úsměv,co je napojen přímo na srdce.....to ti je nenahraditelné
povzbuzení tady a jistě v modifikované podobě i tam.....a ještě když
zajiskří v očích......Ji.
24.07.2016 19:30:09 | jitoush
Ten konec to vytáhnul do pozitivna, bála jsem se, že už se chystal s tím úsměvem zdrhat přes STyx...
22.07.2016 17:44:14 | Papagena
a čím hlubší duši máme - víc úsměvů do ní nasoukáme - a zvesela sbaleni na cestu tak - až přijede nám ten poslední vlak - my ještě z okna zamáváme . . . :-)
21.07.2016 14:20:12 | Fany