Anotace: Byla jsem moc dlouho na slunci :)
Za záclonou se lehce
rozprostíral tichý východ slunce
a jen v místnosti panovalo
napětí, které rušil
náš těžký dech
Polibky jsi umlčoval můj pocit
viny a nechával procházet
pokojem moje vzrušení
a letmý dotek prstů na zádech
chvění, sten a lehké prohnutí
v zádech
Rty klouzaly všude na kůži
a do východu slunce zbývalo
pár unavených chvil,
ale v našich tělech energie
přibývalo.
Den usínal a mě před temnotou
kryla jen tvá košile...