Slunéčko
Pěkná láska byla -
V našem srdéčku
Pěkně se hřála -
Na našem slunéčku
hola hola hou
Pánbůh to nevidí
hola hola hou
a když to uvidí
von mi to vodpustí
A jednou bylo -
V milého srdéčku
Místečko zbylo -
Pro moji sestřičku
hola hola hou
Pánbůh to nevidí
hola hola hou
a když to uvidí
von mi to vodpustí
Stala se nehoda -
Na poli motyčka
Zakopla milá má -
Umřela sestřička
hola hola hou
Pánbůh to nevidí
hola hola hou
a když to uvidí
von mi to vodpustí
Hlavička milého -
Už bolet nebude
Měl kafe černého -
Slunéčko mě zbude
hola hola hou
Pánbůh to nevidí
hola hola hou
a když to uvidí
von mi to vodpustí
Co Pánbůh dal mi -
Bylo to dosti
To zase vzal mi -
Já nemám zlosti
hola hou
hola hou
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
To by mohlo jako písnička zlidovět - koresponduje to pěkně i s duchem doby :-D
02.08.2016 15:14:19 | Amonasr
Mi přijde jako písničkový text... :)
02.08.2016 10:49:19 | Philogyny1
Díky moc Philogyny :-), no, když to nevezme ani Žalman ani Čechomor, tak si to vždycky můžu zazpívat sama, až půjdu plít zahradu :-).
02.08.2016 10:58:56 | Fany