Makovička
tolik lásky v sobě mám -
střádala jsem dlouho - já -
makovička máku
tolik zrnek -
nastav dlaň
já plnou -
nasypu ti . . .
tolik lásky v sobě mám -
přesypávám sem a - tam -
makovička máku
tolik zrnek -
není dlaň
já plnou -
nasypala bych . . .
není dlaň . . .
nechcete někdo lásku?
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Na svých túrách jsem prošel kolem několika makových polí.
S tvojí básničkou, jako kdybych kolem nich šel znovu ve svých vzpomínkách ;-).
Hezká :-))
08.08.2016 23:47:00 | Kubíno
Fany, nebudeš mi věřit, ale já včera přemýšlela o máku, kdyby se zadalo téma mák, kolik by bylo různých básní a ty ji tu vyhodíš...
Zrnka máku zpívají v chrastítkách dětí písničku větru co po loukách letí...
:)
07.08.2016 12:00:57 | Philogyny1
Philogyny, to ti úplně věřím :-), stává se mi to dost často, že ráno napíšu o něčem básničku a říkám si: nechám ji "odležet" a odpoledne si tady přečtu podobnou na podobný téma :-). Díky :-).
07.08.2016 12:13:49 | Fany
jsem úplně celá maková ...:) tvé básničky mi dávají vždycky pocit, že na světě je milo a usměvavo. Někdy mám pocit že tvá slova jsou tady proto aby vyvažovala ta má vztekavá:) Děkuji, za pěkné ráno ...
07.08.2016 08:53:01 | Ragnell
Milá Ragnell, tak teď jsi mě "dostala" svým krásným komentářem :-), díky a krásné ráno i Tobě :-).
07.08.2016 08:59:49 | Fany