Momentka od moře
Anotace: ... když jsme každý jinde ...
*
*
Vlny mých citů
omývají tvé břehy.
Někdy je naše láska
klidná a mírná jak mořská hladina,
kdy v náruči tvé sladce usínám.
A někdy mi její vlny berou dech.
To potom mi tajným písmem po zádech
píšeš příběhy plné otazníků ...
A jindy zas chutná trochu slaně.
To když jsou vzdálené tvé dlaně
a kamínky stesku mají ostré hrany.
Však příliv ohladí je z každé strany
na oblázky, které nezraní,
když vložím je tobě do dlaní.
*
*
Přečteno 414x
Tipy 17
Poslední tipující: šuměnka, jitoush, bogen, Philogyny1, Móny, Jaine, poeta, Nikita44, Dis-Con-Nect-Ted, hanele m., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)