Anotace: Už brzy..:)
Po doušcích jsme vdechovali
letní chladivý vzduch
a v objetí se dívali
jak padají perseidy,
tajně podstrkávali svá přání
pro které zatím nebyl čas
Stále jsme vzhlíželi na temnou
oblohu posetou plamínky
drželi se v náručí
po kapkách upíjeli polibky
já zasněně hleděla
do tvých očí, které měli pro mě
dosud neznámou barvu
a hlas
Držela jsem si tě u sebe
a přála si aby navždy padaly
perseidy a já tu mohla
s tebou stále být
Jo jo už zas
Blíží se jejich čas.
Jen
Naše vyřčená přání
Nejsou nějak k mání.
10.08.2017 22:23:09 | Cappp