Láska bez podmínek, jen tak, pro to, jaký jsi...
Hezky jsi to vystihla, zdenko.
20.08.2016 08:54:49 | Philogyny1
Dneska jsem o něčem podobném přemýšlela asi hodinu ráno u běhání...a teď tu čtu tohle...vlastně jsem i trochu myslela u toho na tebe, zvláštní načasování. A básnička moc hezká :)
19.08.2016 18:36:27 | iluzionistka