Ty Tvoje vlasy rozcuchám
jen počkej už je v rukou mám
Ty rány, co šly životem
zahladíme svým šepotem
A rty, co tak mluvily
co jistě mnohé slíbily
umlčím svým jazykem
a ošetřím vše dotykem.
A pokud dotyčný má než
už jenom progresivní pleš,
rozparádit jej dokáže
chilinka něžné masáže...
:-P
15.10.2016 18:00:57 | Kozoroh 1
Jééé, tak hebce cuchá tahle báseň:-)
07.09.2016 19:26:15 | klaun