Ty moje lehce bouřlivá bystřino... ;-) vlastně ne moje,... ten Tvůj je ten svlažovaný... ;-)
12.02.2007 18:15:00 | Levandule
Oprava ....
neustále omíláš a okusuješ / je správně ... /
...Jo, .. a nejsem autor ... Nekde jsem to sprostě ukrad´ .. :-)))
/ ale k tyhle tvý básničce se to moc hodí /
12.02.2007 12:15:00 | HarryHH
Jsi rozbouřeným mořem a já pevninou,
mé břehy neustále omíláš a odkusuješ.
Má slova neustále omíláš a dokusuješ,
až nevyslyšena v řevu tvých vln tiše
… a marně zahynou
Snad když nechám se ti zdát
a za víčky mě budeš mít,
a stanu se tvým snem,
snad jednou pokusim se zašeptat ...
Že potřebuji žít, a ne přežívat ….
Že potřebuji žít, ...
a zatím jenom jsem,
a čekám na tvou lásku
… co přijde jednou … snad …
12.02.2007 12:11:00 | HarryHH
... já teda splavná sem :) ... a tokám jako tok .. no, možná ještě víc :))
12.02.2007 11:25:00 | Alci