Či ľúbim ťa
Či ľúbim ťa?
Vedieť chceš.
Áno.
Si moje slnko , moje ráno,
si mi istiace lano
nad priepasťou žívota.
Si prístav, kotva, istota.
Plačeš.
Prečo?
Čo sa stalo?
Kto vie povedať pre čo ľúbi,
ľúbi málo.
Přečteno 569x
Tipy 3
Poslední tipující: cechomor, bogen, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)