Posmutnělá
Všechno krásně začíná
a pak to časem končí
byla jsi láska jedinná
však nastal čas se loučit.
Už není síla dávat
své city na pranýř
můžu z dáli mávat
nezměním však nic.
To krásné bylo zrozeno
to špatné umřelo
srdce bylo zrazeno
a smutně skonalo.
Nenech si nikým lásko
své city drancovat
a i když pouto prasklo
já mám tě stále rád.
Přečteno 462x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, DigBallz
Komentáře (3)
Komentujících (3)