Anotace: Zase další kouzelný úplněk, zase další stejné přání...
Měsíčku na nebi, splň přání mé.
Pomoz mi získat jeho srdce.
Tolik ho miluji celou svou duší.
Vždy, když ho vidím – srdce buší.
Řekni si cokoliv, udělám, co chceš.
Jen když mi milého zpět přivedeš.
I když se nesplní přání mé jediné.
Čekati budu do poslední chvíle.