Blik
Je tma, jen spi
Blik
Je den, utíkej
Potloukám se nocí, nechci být ve světle lamp
Jsem v teple, ale je mi zima
Sny už nemají takový význam
Ptám se proč a najednou to vím
Málokdo mě kdy viděl bez kruhů pod očima
A s dobrou náladou, veselou a přesto klidnou
Na světě je miliony bláznů
Tak jak je možné, že sis všiml zrovna mě?
Jen svým pohledem mi slibuješ zachránu
Ale ne, děkuji, já to zvládnu sama
Ty tu jen stůj a hlídej mě
Ať vím, že jsem si tě nevymyslela
Blik
A je zase tma
Ve snech se objevuješ a zase mizíš
Všechno je tak krásné, ale něco mi chybí
Možná je to přesně naopak
Možná je toho příliš
Mně stačí jen jediné, nepotřebuji sny
Vždyť mám tebe
To je něco přenádherného, zlatíčko:-)To je nádhernéé:-))) Mám z Tebe radoost:-))
24.11.2016 13:05:39 | Tvořilka Lenka
Děkuju ti, Tvořilko. :-)
24.11.2016 16:06:20 | margaretm
ja děkuji že jsi, Zázračná:-)
24.11.2016 16:22:21 | Tvořilka Lenka