Z lásky i nelásky
Narodí sa dieťa.
Z lásky i nelásky.
Nekladie otázky.
Načo?
Pre čo?
Pre Koho?
Žije.
Je.
Pre Niekoho.
Pre Niečo.
Život s ním počíta,
vedie Ho,manipuluje
bije i mazná sa s ním.
Ako s kým.
Přečteno 653x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)