Smích
Sedím a tiše šeptám,
že se tě možná někdy zeptám.
Je ti smutno nebo není,
co se stalo co se mění.
Vždyť já stále lásku k tobě mám,
proč tady musím sedět takhle sám.
Vrať se za mnou píšu dál,
přál bych si, abych se zase smál.
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett, Iva Husárková, Cyrda
Komentáře (1)
Komentujících (1)