Už s námi zůstaň, lásko
už s námi zůstaň, lásko
včera uklidili jsme
a nalili si víno čisté . . .
už nemusíš tajně se vkrádat . . .
a dnes ráno
máš ve dvou srdcích
rozestláno . . .
už s námi zůstaň, lásko
chceme dýchat tě
tvé vůně v zahradě . . .
už nebudeš v koutě strádat . . .
věř, že zítra ráno
zas bude u nás
rozestláno . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts