Anotace: Všem spolubydlícím na Literu do nového roku :-): inspiraci, třeba v tichu, málo slz a hodně smíchu, zdraví, láska, ať je k mání přeje tady jedna Fany :-)!
Ach Fany, mám Tě moc ráda:-** :-) Děkuji Stvořiteli, že Tě stvořil:-)
02.01.2017 17:46:06 | Tvořilka Lenka
Díky perličko třpytivá
přeji hodně důvodů k smíchu a radosti :)
31.12.2016 18:28:15 | klaun
Moc Ti děkuju milý klaune :-), a když nebudou důvody skutečné, tak si je budeme muset vymyslet :-)! Pěkný rok :-)!
31.12.2016 22:25:23 | Fany