Kam oko dohlédne
Anotace: …stesk hladí pláč…
Jaro víc nečeká
dnes zimu zadáví
ozvěna ledová
vpije se do trávy
V posledním nádechu
rozmrzlá tříština
válí se po mechu
zrazená ženština
Víc už ji nezbývá
zapřená o plůtek
kočička marnivá
odkládá živůtek
Mazlí se s květinou
paprsky odráží
napřesrok se s jinou
utkájí na stráži
Po stráni uhání
zbude z ní potůček
věčnosti volání
LÁMÁNÍ srdíček
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, danaska, Iva Husárková, Fany, Dreamy, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)