Anotace: Přečti si ji, až budeš unavená a bude se ti chtít spát. Taková nenásilná páteční.
............ jsem si nádherně zdřímla a mooc Ti za to děkuji. Líbí. :-))
14.01.2017 12:24:33 | Iva Husárková
Po ní se krásně vyspinká i moje vnučka Zorinka. Tvoje uspávanka je kouzelná.
13.01.2017 17:48:17 | danaska