Průvan srdci z hlavy proudí
Však po lásce stejně touží
A čas se se stále plouží
Neboť po lásce daleko
Uhasnul žár v temnotě silné
Žádné další city mylné
A srdce ve tmě má část života
Do doby kdy potká jeho vlivné oči
A svět se zase zatočí
A dostanu od něj klokočí na krk jako královna
Chudé strohé avšak z lásky
Chce to nepodlehnout panice, nenechat se složit jednou nevydařenou láskou. Láska nezatížená dětmi je pitomost.
15.01.2017 18:51:07 | Rolník