Řekni mi...
kdy mě zas budeš objímat
kdy budeš svoje ruce klást
tam, kde číhá zrádná past?!
Řekni mi...
kdy uslyším dech Tvého zrychlení
kdy se Tvá slova v činy promění
kdy zažijeme spojení?
Řekni mi...
....ne neříkej už NIC
přijeď
já Tobě řeknu víc..