Anotace: Už k tobě nechodím cestičkou ve sněhu, zahrady roztály jak hnědé oči, dávno se nesoužím pro lásku, pro něhu - kdykoliv mohu své rety v tvých smočit ...
Slunce a maliny
Už k tobě nechodím cestičkou ve sněhu
zahrady roztály jak hnědé oči
dávno se nesoužím pro lásku, pro něhu
kdykoliv mohu své rety v tvých smočit
Občas mi chutnáš jak nezralé maliny
a tak ti den co den své slunce nosím
tam, kde ti voněly zástěry máminy
běháme spolu, šťastní a bosí
A když se slunce ukládá ke snění
hýčkám tvou duši jak vzácný květ
a do spánku šeptám, že nic se nezmění
když budem´ jen žít a nevědět.
...žít...to jo...ale nevědět....to už je obtížnější.....Ji.
07.02.2017 21:07:27 | jitoush
Tady jde právě o to "co nevědět" :) A jde o nezralý maliny ... Hm ? Je to trochu o věkovym rozdílu ve vztahu ... :)
07.02.2017 21:40:20 | Zamila
Slunce, maliny a láska tady už není co dodat :)
05.02.2017 02:21:18 | klaun