Zrada
Anotace: nevím jak to popsat posuďte sami....
Změnil jsi mě, mé srdce,
Změnil jsi ho, je to dobře?
Změnil jsi ho a pak zlomil,
odešels pryč a už nevrátil.
Teď tu stojím a koukám dolů,
proč jsi to udělal?
Skáču dolů.
Slyším tě, jak křičíš za mnou,
ale já už se nevrátím,
stávám se mrtvou.
Sedíš tam, s obličejem v klíně,
přemýšlíš a pláčeš pro mě.
Už se nevrátím,ty to víš,
skáčeš za mnou, chceš být mi blíž.
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Antionette
Komentáře (3)
Komentujících (3)