Anotace: ...
Tak nízko
v čase zrcadlíme
doteky
a rtům
dovolíme říct
jak moc
je spoutaný
náš osud
v tečkách chybění
........
při nízkém střetu ,ztrácíme nadhled...v dotycích
21.02.2017 20:13:32 | Danger
..když chybí blízkost...je to k uzoufání....Ji.
12.02.2017 21:20:36 | jitoush
Kett mít tě a třeba HNED! na paloučku snění ve vánku vlahém až do rozednění
12.02.2017 12:02:06 | kudlankaW
chybíš 01, chybím 00, chybíme ..
12.02.2017 08:58:57 | Jin&Jang
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?