Anotace: Angl. sonet.
Některé vzpomínky časem se opraly
tak jsme je dočista přestali nosit
Celičký svět je jen osudí tomboly
- my v něm dva setřené losy
Co není na fotkách vůbec se nestalo
pár jich mám v krabici na spodku skříně
Po slůvku "děkuji" říká se "za málo"
a pravda je v jinačím víně
Některé vzpomínky plné jsou bolesti
přesto se vrací jak rozbitá deska
Po kapsách nosíme čtyřlístky pro štěstí
a broušená srdíčka ze skla
Některé vzpomínky odplují v ranní mlze
Jenom čas ukáže zda mě to bude mrzet
Ty dvě prostřední jsou prima.
24.02.2017 18:55:27 | Luky-33
Díky, pane! Zajímavé, a já myslel, že nejsilnější je právě ta první :)
25.02.2017 09:53:59 | Tom Dvořák